Welkom bij Thuiszorgorganisatie Baas Zorg!

Bij Baas Zorg staan we klaar om u te ondersteunen en te helpen bij uw zorgbehoeften. We zijn een professionele zorginstelling die hoogwaardige thuiszorgdiensten aanbiedt aan mensen die hulp nodig hebben in hun eigen vertrouwde omgeving.

Ons team van zorgverleners bestaat uit ervaren en toegewijde professionals die streven naar de best mogelijke zorg voor onze cliënten. We geloven in het bevorderen van zelfstandigheid en het behoud van de eigen regie van onze cliënten. Daarom worden onze zorgplannen op maat gemaakt om te voldoen aan de individuele behoeften en wensen van elke cliënt.

Bij Baas Zorg staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze zorgverleners worden zorgvuldig geselecteerd en zijn goed opgeleid om professionele en betrouwbare zorg te bieden. We volgen strikte richtlijnen en protocollen om ervoor te zorgen dat onze cliënten de beste zorg krijgen die mogelijk is.

Persoonlijke aandacht en een warme, respectvolle benadering zijn essentieel in ons werk. We luisteren naar uw wensen en behoeften en werken nauw samen met u en uw familie om de zorg te bieden die het beste bij u past.

Bent u op zoek naar betrouwbare en deskundige thuiszorgdiensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bij Baas Zorg staan we voor u klaar!

Met vriendelijke groet, Het team van Thuiszorgorganisatie Baas Zorg

Onze Dienstverlening

De dienstverlening van thuiszorgorganisatie Baas Zorg omvat een breed scala aan zorg- en ondersteuningsdiensten die speciaal zijn ontworpen om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren. Onze toegewijde zorgprofessionals streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die aansluit bij de individuele behoeften en voorkeuren van elke cliënt. Onze diensten omvatten onder andere:

 1. Persoonlijke Zorg: Gekwalificeerde zorgverleners bieden ondersteuning bij dagelijkse activiteiten zoals baden, aankleden, persoonlijke hygiëne en hulp bij mobiliteit. Ons doel is om het comfort en de veiligheid van de klanten te waarborgen, terwijl we hun onafhankelijkheid bevorderen.

 2. Medische Zorg: Onze gezondheidsexperts bieden verschillende medische diensten aan, zoals medicatiebeheer, wondverzorging, injecties en monitoring van chronische ziekten.

 3. Gezelschap: We begrijpen het belang van sociale interactie en gemeenschap. Onze zorgverleners engageren zich in gesprekken, spelen, lezen boeken en helpen gevoelens van eenzaamheid te verminderen.

 4. Maaltijdvoorbereiding: We bereiden voedzame en gebalanceerde maaltijden voor die zijn afgestemd op de dieetbehoeften en voorkeuren van de klanten.

 5. Huisondersteuning: We helpen bij huishoudelijke taken zoals schoonmaken, wassen en andere dagelijkse taken om een schone en opgeruimde omgeving te behouden.

 6. Medicatiebeheer: We monitoren en beheren medicijnen volgens medische voorschriften, helpen klanten bij het correct innemen van hun medicatie en voorkomen mogelijke complicaties.

 7. Ondersteuning voor Zorgverleners: We bieden zorgverleners de nodige rusttijd, wat essentieel is voor hun welzijn. Dit draagt bij aan een betere zorg voor ouderen of zieke personen.

 8. Palliatieve Zorg: Onze zorgverleners bieden ondersteuning en comfort aan mensen in een vergevorderd stadium van ziekte en hun families, met de nadruk op pijnbeheersing en symptoomverlichting.

 9. Zorg voor Mensen met Dementie: Onze diensten omvatten gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie, waarbij een veilige omgeving wordt gecreëerd die cognitieve stimulatie bevordert

 10. 24-uurs Zorg: We bieden continue zorg en zorgen ervoor dat klanten te allen tijde toegang hebben tot ondersteuning, dag en nacht.

 11. Terminale Zorg: In de laatste fase van een ziekte bieden we terminale zorg met de nadruk op pijnbeheersing en emotionele ondersteuning.

 12. Samenwerking met Gezondheidsexperts: We werken samen met artsen, therapeuten en andere gezondheidsexperts om uitgebreide en goed gecoördineerde zorg te waarborgen.

 13. Persoonlijk Aangepaste Zorgplannen: Elke klant heeft unieke behoeften en voorkeuren. We creëren persoonlijk aangepaste zorgplannen om ervoor te zorgen dat elke persoon met respect en zorg voor hun specifieke behoeften wordt behandeld.

Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten kwalitatieve zorg en ondersteuning ontvangen in het comfort van hun eigen huis, hun levenskwaliteit verbeteren en hun welzijn bevorderen.

Casemanagement Dementie

Casemanagement Dementie is een speciale dienst die door Thuiszorgorganisatie Baas Zorg wordt aangeboden om ondersteuning te bieden aan mensen met dementie en hun families. Deze service is ontworpen om te helpen bij het begrijpen, omgaan en navigeren van de uitdagingen die gepaard gaan met dementie. Hieronder vindt u een overzicht van wat ons Casemanagement Dementie inhoudt:

 1. Persoonlijke Casemanager: Elke cliënt met dementie krijgt een toegewijde casemanager toegewezen. Deze professional fungeert als een centraal aanspreekpunt voor de cliënt en hun familie. De casemanager werkt nauw samen met de cliënt om een op maat gemaakt zorgplan te ontwikkelen en coördineert de zorg en ondersteuning gedurende het hele traject.

 2. Assessment en Zorgplanning: Onze casemanagers voeren een uitgebreide beoordeling uit van de behoeften van de cliënt en hun familie. Op basis van deze beoordeling wordt een zorgplan opgesteld dat rekening houdt met de fysieke, mentale, emotionele en sociale aspecten van dementie.

 3. Coördinatie van Zorg: De casemanager coördineert en organiseert alle aspecten van zorg en ondersteuning die nodig zijn voor de cliënt. Dit omvat medische zorg, thuiszorgdiensten, therapieën, sociale activiteiten en meer.

 4. Ondersteuning voor Familie: Naast de zorg voor de cliënt, biedt het casemanagement ook uitgebreide ondersteuning aan familieleden en mantelzorgers. Dit omvat educatie over dementie, begeleiding bij het omgaan met gedragsveranderingen, en het bieden van emotionele en praktische hulp.

 5. Advies en Educatie: Onze casemanagers verstrekken informatie en educatie aan families over dementie, de progressie ervan en hoe om te gaan met de uitdagingen die zich kunnen voordoen. Ze helpen ook bij het begrijpen van beschikbare hulpbronnen en diensten.

 6. Continuïteit en Evaluatie: Het casemanagementproces omvat regelmatige evaluatie en aanpassing van het zorgplan naarmate de behoeften veranderen. Dit zorgt voor een continue en gepersonaliseerde ondersteuning.

Het doel van ons Casemanagement Dementie is om families te helpen bij het creëren van een ondersteunende en betekenisvolle omgeving voor hun dierbaren met dementie. We begrijpen dat dementie een complexe aandoening is en we zijn er om te helpen bij elke stap van de reis.

Terminale Zorg

Terminale zorg bij de thuiszorgorganisatie Baas Zorg omvat een empathische en holistische benadering van zorg en ondersteuning voor patiënten in hun laatste levensfase. Onze toegewijde zorgverleners streven ernaar om patiënten en hun naasten comfort, waardigheid en kwaliteit van leven te bieden tijdens deze moeilijke periode.

Onze terminale zorgdiensten omvatten:

 1. Pijn- en Symptoombeheersing: Ons ervaren zorgteam werkt samen met medische professionals om ervoor te zorgen dat patiënten comfortabel zijn en vrij zijn van pijn en andere ongemakken. We passen medicatie en andere methoden toe om symptomen te verlichten.

 2. Emotionele en Psychologische Ondersteuning: We begrijpen dat terminale ziektes niet alleen fysieke uitdagingen met zich meebrengen, maar ook emotionele en psychologische spanningen. Onze zorgverleners bieden een luisterend oor, psychologische ondersteuning en begeleiding om patiënten en hun naasten te helpen omgaan met hun gevoelens en angsten.

 3. Spirituele en Existentiële Zorg: We respecteren de spirituele en existentiële overtuigingen van onze patiënten en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin zij troost en betekenis kunnen vinden in overeenstemming met hun waarden.

 4. Familieondersteuning: Onze terminale zorg strekt zich uit tot de families en naasten van patiënten. We bieden ondersteuning, informatie en begeleiding om hen te helpen begrijpen wat er gebeurt en hoe ze hun geliefde het beste kunnen ondersteunen.

 5. Besluitvorming en Communicatie: We moedigen open communicatie aan tussen patiënten, hun familie en ons zorgteam. We ondersteunen patiënten bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun zorg en behandeling.

 6. Comfortabele Omgeving: Als thuiszorgorganisatie begrijpen we het belang van een vertrouwde omgeving voor terminaal zieke patiënten. We bieden terminale zorg aan in de comfortabele omgeving van het huis van de patiënt, waar ze omringd zijn door hun eigen bezittingen en dierbaren.

Bij Baas Zorg geloven we in het belang van humane en medelevende zorg, vooral tijdens de terminale fase van het leven. Ons doel is om onze patiënten en hun families te ondersteunen met zorg die hen troost en waardigheid biedt, terwijl we hen helpen deze fase zo vredig en comfortabel mogelijk te doorlopen.

Onze Visie

Onze visie bij Baas Zorg is een wereld waarin zorg niet alleen als noodzaak wordt gezien, maar als een kans om het leven van mensen te verrijken. We streven ernaar om een toonaangevende thuiszorgorganisatie te zijn die zorg op maat biedt en de kwaliteit van leven van onze cliënten verbetert. Onze visie omvat het leveren van hoogwaardige, empathische en persoonlijke zorg die cliënten in staat stelt om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven en een leven te leiden dat gevuld is met comfort, respect en waardigheid.

Onze Missie

Onze missie bij Baas Zorg is om zorg op maat te bieden die voldoet aan de unieke behoeften en wensen van elke cliënt. We zijn vastbesloten om hoogwaardige zorg te leveren die gericht is op het welzijn en de tevredenheid van onze cliënten. Onze missie omvat het ondersteunen van onze cliënten in het behouden van hun autonomie en zelfstandigheid, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het creëren van een ondersteunende omgeving waarin zowel cliënten als hun families zich gewaardeerd voelen. We streven ernaar om uit te blinken in onze dienstverlening en een positieve impact te hebben op het leven van degenen die we bedienen.

Onze Waarden

 1. Empathie: We begrijpen de unieke behoeften en omstandigheden van elk individu en behandelen hen met empathie en respect.
 2. Professionaliteit: Onze zorgverleners zijn hoogopgeleid en toegewijd aan het bieden van zorg van de hoogste kwaliteit, gebaseerd op beste praktijken en ethische normen.
 3. Samenwerking: We geloven in nauwe samenwerking met cliënten, families en andere zorgprofessionals om een holistische en gecoördineerde aanpak te bieden.
 4. Innovatie: We omarmen voortdurend nieuwe technologieën en benaderingen om de zorgervaring te verbeteren en onze diensten te vernieuwen.
 5. Klantgerichtheid: Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften en streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen.
 6. Kwaliteit: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van zorgverlening tot klantenservice en administratie.
 7. Vertrouwen: We bouwen vertrouwen op door open communicatie, eerlijkheid en consistentie in onze acties.

Deze waarden vormen de kern van onze organisatie en leiden ons in het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze cliënten.

Innovaties

Binnen thuiszorgorganisatie Baas Zorg streven we voortdurend naar innovatie om de kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren en aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Enkele van de innovaties die we hebben geïmplementeerd of overwegen zijn:

 1. Telezorg en E-Health: We gebruiken telezorgtechnologieën om op afstand contact te houden met onze klanten. Dit omvat virtuele consulten, medicatiebeheer via apps en online monitoring van gezondheidsparameters.

 2. Mobiele Apps: We ontwikkelen mobiele apps waarmee klanten hun afspraken kunnen beheren, hun zorgplan kunnen volgen en communiceren met zorgverleners.

 3. Smart Home Technologie: We overwegen het gebruik van slimme apparaten in het huis van de klant om hun veiligheid te vergroten, zoals valdetectie-alarmsystemen en slimme medicijndozen.

 4. Data-Analyse en Voorspellende Modellen: We benutten gegevens om trends en patronen te identificeren en beter te begrijpen welke zorgbehoeften er in de toekomst kunnen ontstaan.

 5. Robotica en Automatisering: We onderzoeken de mogelijkheid om robots en geautomatiseerde systemen in te zetten voor bepaalde taken, zoals het uitvoeren van routinematige gezondheidscontroles.

 6. Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR): Deze technologieën kunnen worden gebruikt voor training van medewerkers, pijnbestrijding en het bieden van virtuele revalidatieprogramma’s.

 7. Online Opleiding en Bijscholing: We bieden online educatieve platforms aan onze medewerkers om voortdurende bijscholing en training te bevorderen.

 8. Draagbare Gezondheidsmonitoren: We stimuleren het gebruik van draagbare apparaten zoals smartwatches en gezondheidsmonitoren om real-time gezondheidsgegevens te verzamelen.

 9. Duurzame Praktijken: Naast het verbeteren van de zorgverlening streven we naar duurzaamheid in onze activiteiten, zoals het verminderen van afval en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

 10. Blockchain-technologie: We onderzoeken hoe blockchain kan worden gebruikt om medische gegevens veilig en toegankelijk te houden voor relevante partijen.

 11. Zorg op Afstand: We werken aan het opzetten van zorgcentra waar medewerkers op afstand toezicht kunnen houden op klanten en indien nodig directe hulp kunnen bieden.

 12. Gezondheidsplatforms: We overwegen het opzetten van online platforms waar klanten informatie kunnen vinden over gezondheidszorg, gezonde levensstijl en preventieve maatregelen.

Innovatie is cruciaal om onze zorgdiensten te blijven verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We blijven nauwlettend nieuwe technologieën en methodologieën volgen om onze zorgverlening efficiënter en effectiever te maken.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI)

Binnen thuiszorgorganisatie Baas Zorg streven we naar een inclusieve en diverse omgeving waarin alle individuen, ongeacht hun achtergrond, zich gerespecteerd, gewaardeerd en vertegenwoordigd voelen. Ons beleid met betrekking tot Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (DEI) is een integraal onderdeel van onze waarden en bedrijfscultuur. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van ons DEI-beleid:

Diversiteit:

 • We erkennen en omarmen diversiteit in al zijn vormen, waaronder etnische achtergrond, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, religie en capaciteiten.
 • We streven naar een diverse samenstelling van medewerkers en leiders in onze organisatie en moedigen sollicitanten van verschillende achtergronden aan.

Gelijkheid:

 • We verzekeren gelijke behandeling en kansen voor alle medewerkers, ongeacht hun kenmerken.
 • We streven naar eerlijke en rechtvaardige beloning, evenals eerlijke toegang tot kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Inclusie:

 • We streven ernaar een inclusieve cultuur te bevorderen waarin iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt.
 • We creëren een werkomgeving waarin alle medewerkers vrij kunnen communiceren en bijdragen zonder angst voor discriminatie.

Opleiding en Bewustwording:

 • We bieden regelmatig trainingen en workshops aan om bewustzijn te vergroten over DEI-onderwerpen, vooroordelen en inclusieve communicatie.
 • We moedigen open discussies aan over onderwerpen die te maken hebben met diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Leiderschap en Betrokkenheid:

 • Onze leidinggevenden fungeren als rolmodellen voor een inclusieve bedrijfscultuur en tonen betrokkenheid bij DEI-initiatieven.
 • We zorgen voor effectieve communicatie over ons DEI-beleid en betrekken medewerkers bij het creëren van een inclusieve omgeving.

Community Samenwerking:

 • We werken samen met gemeenschapsorganisaties en partners om inclusiviteit te bevorderen en een breder scala aan perspectieven te bereiken.
 • We ondersteunen evenementen en initiatieven die diversiteit en inclusie vieren.

Evaluatie en Verbetering:

 • We monitoren regelmatig de effectiviteit van ons DEI-beleid en nemen maatregelen om verbeteringen aan te brengen op basis van feedback en resultaten.

Ons doel met ons DEI-beleid is om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en betrokken voelt. We streven naar gelijkheid van kansen, inclusie en een diverse cultuur die bijdraagt aan het welzijn van onze medewerkers, cliënten en de bredere gemeenschap.

ESG-beleid

Binnen thuiszorgorganisatie Baas Zorg is aandacht voor milieu, sociale verantwoordelijkheid en goed bestuur (ESG) een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. We erkennen de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu, onze medewerkers, klanten en de bredere gemeenschap, en streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren op deze gebieden.

Milieu (E – Environment):

 1. Duurzame Praktijken: We streven ernaar om duurzame praktijken te implementeren binnen onze organisatie, zoals energiezuinige technologieën en recycling.
 2. Vermindering van Afval: We werken aan het verminderen van afval en het bevorderen van recycling om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
 3. Milieuvriendelijke Materialen: Bij de aanschaf van benodigdheden en apparatuur streven we naar het gebruik van milieuvriendelijke materialen en producten.
 4. Energie-efficiëntie: We onderzoeken manieren om onze energieconsumptie te verminderen en overwegen het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Sociaal (S – Social):

 1. Kwaliteit van Zorg: Onze belangrijkste sociale verantwoordelijkheid is het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze klanten, waarbij hun welzijn centraal staat.
 2. Veilige en Respectvolle Omgeving: We bevorderen een veilige en respectvolle omgeving voor onze medewerkers en klanten, vrij van discriminatie en intimidatie.
 3. Werknemerswelzijn: We streven naar het welzijn van onze medewerkers, bieden training en ontwikkelingsmogelijkheden en moedigen een goede werk-privébalans aan.
 4. Maatschappelijke Betrokkenheid: We stimuleren onze medewerkers om deel te nemen aan maatschappelijke initiatieven en vrijwilligerswerk in de gemeenschap.

Goed Bestuur (G – Governance):

 1. Transparante Besluitvorming: We bevorderen transparante besluitvorming en communicatie binnen onze organisatie, zowel intern als extern.
 2. Ethisch Gedrag: We hanteren hoge ethische normen en zorgen ervoor dat onze medewerkers en zorgverleners zich aan deze normen houden.
 3. Compliance: We volgen alle wettelijke en regelgevende vereisten die van toepassing zijn op de thuiszorgsector en zorgen voor naleving hiervan.
 4. Verantwoording: We zijn verantwoordelijk voor onze prestaties en leggen verantwoording af aan belanghebbenden, waaronder klanten, medewerkers en partners.

Binnen Baas Zorg erkennen we dat ESG-praktijken bijdragen aan duurzaamheid, maatschappelijk welzijn en langetermijnwaardecreatie. We zetten ons in om onze impact positief te beïnvloeden en onze verantwoordelijkheid op deze gebieden serieus te nemen.

Previous Story

Mensgerichte aanpak

Next Story

English

Latest from Language

Bahasa Indonesia

Di Baas Zorg, kami siap membantu dan mendukung kebutuhan perawatan Anda. Kami adalah lembaga perawatan profesional

Filipino

Sa Baas Zorg, kami ay handang maglingkod at magtulong sa inyong mga pangangailangan sa pangangalaga. Kami

hrvatski

Baas Zorg je profesionalna zdravstvena institucija koja pruža visokokvalitetne usluge kućne njege za osobe koje trebaju

українська

У Baas Zorg ми готові підтримати вас і допомогти вам у вашій потребі в догляді за

Polski

Baas Zorg to profesjonalna instytucja medyczna, która oferuje wysokiej jakości usługi opieki domowej dla osób potrzebujących