BAAS ZORG biedt zorg aan iedereen. U kunt bij ons terecht voor zorg van korte duur tot en met 24 uurs zorg: samen met u bepalen we de zorgvraag. Onze betrokken medewerkers luisteren naar uw wensen en bieden u persoonlijke zorg.

Welke handelingen mogen onze verpleegkundigen uitvoeren?

Uw arts kan onze verpleegkundigen handelingen uit laten voeren die als risicovol zijn aangemerkt. Hierbij kunt u denken aan het toedienen van medicatie, insuline bij diabetes, zorg bij acute pijn na een operatie en wondzorg. Maar ook het spoelen van de wond via een katheter, het verwijderen van hechtingen en het inbrengen en verwisselen van een canule behoren tot deze handelingen. Hiervoor is, op grond van de wet beroepen op de individuele gezondheidszorg (wet BIG), een uitvoeringsverzoek van uw arts nodig. Onze verpleegkundigen zijn opgeleid en bevoegd om deze behandelingen uit te voeren en beschikken over de juiste competenties. Om up-to-date te blijven, volgen zij cursussen en e-learnings.

Previous Story

Persoonlijke verzorging

Next Story

Huishoudelijke Ondersteuning

Latest from Definities en Uitleg

Zwachtelen

Bij een open been, trombose, wondroos of oedeem kan het helpen om te zwachtelen. Daarbij wordt een

Zorgwoning

Een zorgwoning is een goede oplossing voor ouderen die zelfstandig willen wonen op een veilige manier.

Respijtzorg

Respijtzorg betekent dat iemand anders de zorg tijdelijk van u overneemt. Dat kan langdurend en kortdurend

Thuiszorgtechnologie

BAAS ZORG Thuiszorgtechnologie helpt onder meer met: (a) infuustherapieën, antibiotica en andere intraveneuze medicatie; (b) begeleiding