/

Dagbesteding

Het kan fijn zijn om de dag prettig en zinvol in te vullen. Dat kan met dagbesteding van BAAS ZORG.

Bij BAAS ZORG kunt u terecht voor dagbesteding om de dag prettig en zinvol in te vullen. Wij bieden structuur in de dag, passende activiteiten en de aandacht die u nodig heeft. Niet alleen voor u vormt dagbesteding een ruggensteun, maar ook voor uw partner, familie en mantelzorger(s). BAAS ZORG heeft verschillende vormen van dagbesteding.

Dagbesteding bij lichamelijke klachten (dagbesteding somatiek)
Lichamelijke klachten kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijkse leven. Dagbesteding somatiek helpt u om actief te blijven en niet te vereenzamen. BAAS ZORG stemt dagelijks het activiteitenprogramma af op uw behoeften. Denk hierbij aan wandelen, samen koken, praten over gebeurtenissen van vroeger en nu. Gaat uw conditie achteruit? Dan kijkt BAAS ZORG naar wat u nog wel kunt.

Dagbesteding bij dementie
Hoe kunt u bij (beginnende) dementie zo lang mogelijk de regie over uw leven houden? Hoe kunt u toch actief blijven? BAAS ZORG biedt een vertrouwde plek voor ondersteuning en advies, maar ook voor activiteiten en ontmoetingen met ouderen in eenzelfde situatie. Met deelname aan de dagbesteding ontlast u uw mantelzorger.

Dagbesteding bij psychogeriatrische klachten
Als thuis wonen nog gaat, maar dagstructuur, psychische begeleiding en ondersteuning meer en meer noodzakelijk zijn, is er de psychogeriatrische dagbesteding bij BAAS ZORG. Samen met u stellen wij een dagprogramma samen, waarbij we rekening houden met uw gewoontes, wensen en hobby’s.

Inloop
De inloop is een plek waar u uzelf kunt zijn en andere mensen (lotgenoten) kunt ontmoeten. Er worden gezamenlijke activiteiten aangeboden in samenwerking met wijk en omgeving. U bent welkom voor een praatje, een kopje koffie of om deel te nemen aan een activiteit. Alles is bespreekbaar en de activiteiten worden ter plekke met u afgestemd.

Previous Story

Casemanager dementie

Next Story

Diabetesverpleegkundige

Latest from Definities en Uitleg

Zwachtelen

Bij een open been, trombose, wondroos of oedeem kan het helpen om te zwachtelen. Daarbij wordt een

Zorgwoning

Een zorgwoning is een goede oplossing voor ouderen die zelfstandig willen wonen op een veilige manier.

Respijtzorg

Respijtzorg betekent dat iemand anders de zorg tijdelijk van u overneemt. Dat kan langdurend en kortdurend

Thuiszorgtechnologie

BAAS ZORG Thuiszorgtechnologie helpt onder meer met: (a) infuustherapieën, antibiotica en andere intraveneuze medicatie; (b) begeleiding