/

Innovatie

1 min read

Baas Zorg zet in op innovatie in de zorg. De toenemende levensverwachting maakt dat meer mensen  langer gezondheidszorg nodig hebben. Om voor al deze mensen (kwalitatief) goede zorg te kunnen  blijven verlenen is er meer personeel nodig. Omdat mensen langer zorg nodig hebben, zorgt dit ook voor  een verhoging van de zorgkosten.

Door informatie die beschikbaar is op internet en social media zijn cliënten bovendien steeds beter  geïnformeerd. Tegelijkertijd zijn cliënten, als gebruikers van nieuwe technologieën, bij bijvoorbeeld  bol.com, Coolblue en Thuisbezorgd, een hele andere ervaring gewend. Zij verwachten dezelfde  snelheid, hetzelfde gemak en comfort van steeds meer diensten en instellingen in hun leven. Zo ook van  de gezondheidszorg. Innovatie kan die zorg beter maken. De levensverwachting neemt in de afgelopen  decennia juist sterk toe door verbeteringen en vernieuwingen in de gezondheidszorg. Baas Zorg richt  zich in eerste instantie op de inzet van beeldcommunicatie, zorg op afstand en slimme  medicatiedispensers, maar blijft altijd zoeken naar innovatieve oplossingen. 

Previous Story

Doelmatigheid

Next Story

Baaszorg is eerste aanspreekpunt voor preventieve zorg

Latest from Over Ons

Klantrelatie

Wij bieden persoonlijke aandacht en zorg. Wij staan dicht bij de cliënt, de mantelzorger, de familie

Beeldcommunicatie

Binnen de thuiszorg bestaan veel mogelijkheden om beeldcommunicatie in te zetten. Bijvoorbeeld  door op afstand aanwijzingen

Medicijndispenser

Baas Zorg maakt gebruik van Medido van Philips. Deze slimme medicijndispenser herinnert de  cliënt eraan om