/

Innovatie

Baas Zorg zet in op innovatie in de zorg. De toenemende levensverwachting maakt dat meer mensen  langer gezondheidszorg nodig hebben. Om voor al deze mensen (kwalitatief) goede zorg te kunnen  blijven verlenen is er meer personeel nodig. Omdat mensen langer zorg nodig hebben, zorgt dit ook voor  een verhoging van de zorgkosten.

Door informatie die beschikbaar is op internet en social media zijn cliënten bovendien steeds beter  geïnformeerd. Tegelijkertijd zijn cliënten, als gebruikers van nieuwe technologieën, bij bijvoorbeeld  bol.com, Coolblue en Thuisbezorgd, een hele andere ervaring gewend. Zij verwachten dezelfde  snelheid, hetzelfde gemak en comfort van steeds meer diensten en instellingen in hun leven. Zo ook van  de gezondheidszorg. Innovatie kan die zorg beter maken. De levensverwachting neemt in de afgelopen  decennia juist sterk toe door verbeteringen en vernieuwingen in de gezondheidszorg. Baas Zorg richt  zich in eerste instantie op de inzet van beeldcommunicatie, zorg op afstand en slimme  medicatiedispensers, maar blijft altijd zoeken naar innovatieve oplossingen. 

Previous Story

Doelmatigheid

Next Story

Baaszorg is eerste aanspreekpunt voor preventieve zorg

Latest from Over Ons

Mensgerichte aanpak

BAAS ZORG prefereert een mensgerichte aanpak. Dit wordt ondersteund door interne processen die gelijke behandeling, inclusie

Inkoopbeleid

Dagelijks koopt BAAS ZORG uiteenlopende producten en diensten in, van etenswaren tot medische materialen. Ook dit

E-health

Met het gebruik van eHealth kan BAAS ZORG de zorgverlening op afstand leveren. Met het gebruik

Vervoer

Bij BAAS ZORG is men er zich van bewust dat elke kilometer die een medewerker aflegt