Inkoopbeleid

Dagelijks koopt BAAS ZORG uiteenlopende producten en diensten in, van etenswaren tot medische materialen. Ook dit doet BAAS ZORG zo duurzaam mogelijk. Zo kiest BAAS ZORG bij de selectie van haar leveranciers voor duurzame producten, duurzame productie en zo min mogelijk verspilling.

Bij de inkoop en bereiding van voedsel let BAAS ZORG op de balans tussen kwaliteit, versheid en duurzaamheid. Hierbij worden producten zoveel mogelijk vers bereid, maar wordt het aantal leveranties zoveel mogelijk beperkt. Bij het bereiden van het voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het tegengaan van verspilling. Bij de inkoop van producten kiest BAAS ZORG in eerste instantie voor recyclebare producten, waarmee zij de hoeveelheid afval vermindert. Tot slot biedt BAAS ZORG haar afval gescheiden aan de afvalverwerker.

Previous Story

Digitaliseren processen en organisatie

Next Story

Mensgerichte aanpak

Latest from MVO

Mensgerichte aanpak

BAAS ZORG prefereert een mensgerichte aanpak. Dit wordt ondersteund door interne processen die gelijke behandeling, inclusie

E-health

Met het gebruik van eHealth kan BAAS ZORG de zorgverlening op afstand leveren. Met het gebruik

Vervoer

Bij BAAS ZORG is men er zich van bewust dat elke kilometer die een medewerker aflegt