Missie & Visie

Missie

Bij Baas Zorg staat kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en betrouwbare zorg centraal. Wij bieden zorg aan iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond. Onze betrokken medewerkers bieden u persoonlijke zorg en luisteren naar uw wensen.

Visie

Wij willen dat zorg betaalbaar blijft waarbij het uitgangspunt kwaliteit leveren is. Daarom declareren wij op een transparante manier de geleverde zorg, waarbij u inzicht heeft in de gemaakte kosten. Zo blijft u de Baas over eigen Zorg!

Waarom Baas Zorg?

Baas Zorg staat garant voor laagdrempelige en persoonlijke zorg. Zo werken wij met 3 à 4 betrokken zorgverleners per cliënt om de persoonlijke zorg te kunnen waarborgen. Zo krijgt u altijd zorg aangeboden van een bekend gezicht.

U kunt bouwen op onze jarenlange ervaring in het vak. Daarbij staat het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg centraal. Om deze kwaliteit te kunnen blijven bieden, wordt ons personeel geschoold door middel van cursussen en e-learnings. Wij bieden u zorg in de regio Arnhem en omstreken waaronder de gemeenten Overbetuwe, Westervoort, Rheden, Wageningen, Duiven, Renkum, Doesburg, Rozendaal en Lingewaard.

Onze vestiging in Hilversum richt zich op de regio met de gemeenten Gooi en Vechtstreek, Blaricum, Eemnes, Gooisemeren, Hilversum mediastad, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren. Daarnaast leveren wij zorg aan de regio Zuid Oost Utrecht met de gemeenten Zeist, Wijk bij Duurstede, Utrechtse heuvelrug, De Bilt en Bunnink.

Wij zijn HKZ gecertificeerd. Wij stellen de klant centraal, hebben intern de zaken goed op orde en wij werken voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Wij voldoen daarmee aan de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van zorg door klanten en zorgverzekeraars.

Baas Zorg werkt samen met organisaties als wondzorgconsulenten, Movetec, diëtisten, MVT en Abena. Personeel met BIG-registratie worden ingeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN zodat voor iedereen de kwaliteit zichtbaar is.

Ons team

Baas Zorg bestaat uit een team van betrokken medewerkers die garant staan voor kwalitatief hoogwaardige zorg in een zeer persoonlijk jasje. Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.