Mantelzorg

U biedt als mantelzorger onbetaalde en vaak langdurige zorg voor een ziek familielid of voor een vriend. Deze zorg kan het verzorgen van het familielid of de vriend zijn maar kan ook bestaan uit hulp bij de dagelijkse activiteiten. U verleent deze zorg met alle liefde maar wij weten dat deze zorg ook erg intensief kan zijn.

Thema-avonden

Wij bieden mantelzorgers thema-avonden aan waarbij zij andere mantelzorgers kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen. Tijdens deze avonden bespreken wij verschillende ziektebeelden, wij proberen gezamenlijk mee te denken met de overheid zodat wij, naast het waarborgen van de kwaliteit, de zorg betaalbaar kunnen houden.

Maar wij zijn er ook voor ú: wij bieden u een luisterend oor en willen u steunen met de (soms zware) taken. Tijdens deze avond kunt u als mantelzorger ook in contact komen met andere mantelzorgers zodat u elkaar kunt ondersteunen en ervaringen uit kunt wisselen. Vaak lucht het op als iemand naar u luistert die in dezelfde situatie zit. Ervaart u als mantelzorger problemen bij het uitvoeren van de zorg, dan kunnen we samen naar oplossingen zoeken.  De avond biedt u bovendien een goede gelegenheid om even te ontspannen.

Thema-avond bijwonen

Wilt u een keer een avond bijwonen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Previous Story

Klantrelatie

Next Story

Transparantie is troef

Latest from Expertises

Pro Deo Advocaat (RVR)

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN (LL.M., ESQ.), advocaat en forensisch auditor, biedt laagdrempelige rechtshulp aan op

Zwachtelen

Bij een open been, trombose, wondroos of oedeem kan het helpen om te zwachtelen. Daarbij wordt een

Respijtzorg

Respijtzorg betekent dat iemand anders de zorg tijdelijk van u overneemt. Dat kan langdurend en kortdurend