Persoonlijke verzorging

Bent u, vanwege ziekte, ouderdom of een beperking, (tijdelijk) niet in staat om uzelf te verzorgen? Wij kunnen u ondersteunen bij uw lichamelijke verzorging. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het wassen, douchen en het aankleden of het aantrekken van prothesen, elastische kousen of andere hulpmiddelen. Ook voor hulp bij het klaarzetten en toedienen van de medicijnen, oog- of oordruppels en sondevoeding staat het personeel van Baas Zorg graag voor u klaar.

Persoonlijke verzorging kunnen wij zowel overdag als ’s nachts aanbieden en indien gewenst ook in het weekend. Deze verzorging wordt in overleg met u afgestemd maar kan ook in overleg met bijvoorbeeld uw huisarts, de wijkverpleegkundige of uw kinderen afgestemd worden op uw behoeften.

Met behulp van persoonlijke verzorging kunt u langer thuis blijven wonen en kan de verhuizing naar een verzorgingstehuis zo lang mogelijk uitgesteld worden.

Contact met Baas Zorg

Wilt u meer informatie ontvangen over persoonlijke verzorging, neemt u dan vrijblijvend vrijblijvend contact met ons op.